Είμαστε πανέτοιμοι να κυβερνήσουμε!

των Γιώργου Μπαλάφα – Κώστα Ζαχαριάδη

 Μετά από 5 χρόνια ύφεσης, λιτότητας, εσωτερικής υποτίμησης και φτωχοποίησης , με όλους τους δείκτες κοινωνικής ευημερίας να έχουν καταρρεύσει (25% ανεργία…) η μόνη διέξοδος είναι να στείλουμε τις δυνάμεις της διαπλοκής και της συνδιαλλαγής στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ο παλιός πολιτικός κόσμος πνέει τα λοίσθια και μια νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία με επίκεντρο τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με αυτοπεποίθηση και συνοχή αποτελεί την μόνη εναλλακτική λύση. 

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση της χώρας είναι η μόνη ρεαλιστική διέξοδος απέναντι στο αδιέξοδο Μνημόνιο.

Μας λένε λοιπόν, τι θα κάνετε, έχετε σχέδιο;

 Τους απαντάμε : Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη βαριά ιστορική ευθύνη, να σώσουμε τούτο το τόπο από τη καταστροφή, από τη παρακμή, από το βούρκο της διαφθοράς, από την εξάρτηση και τη τοκογλυφία. Και είμαστε έτοιμοι, με τη στήριξη του λαού μας, να συγκρουστούμε. Να συγκρουστούμε με μεγάλα συμφέροντα και μέσα και έξω από τη χώρα. Με την εγχώρια διαπλοκή και τη διεθνή τοκογλυφία. Να αξιοποιήσουμε τη διαπραγματευτικές δυνατότητες στο ευρωπαϊκό επίπεδο, που ποτέ δεν αξιοποίησαν οι παραδομένες μνημονιακές κυβερνήσεις. Και να προχωρήσουμε στη παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας.

Υ.Γ. :Και προφανώς δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο!

8 Σχόλια to “Είμαστε πανέτοιμοι να κυβερνήσουμε!”

  1. Κρίμα, τα όργανα άρχισαν νωρίς. Τέτοια αυτάρκεια και αυταπάτη ετοιμότητας προετοιμάζει για νέους πειραματισμούς στου κασίδι το κεφάλι. Όχι πως δεν έχουν γίνει σοβαρά βήματα για τη διατύπωση μιας εναλλακτικής πρότασης. Όσοι όμως πιστεύουν ότι η άρνηση της υπάρχουσας κατάστασης σημαίνει και νέα πρόταση διακυβέρνησης, κάποτε ήταν απλώς ανόητοι, τώρα είναι επικίνδυνοι. Μπορεί βέβαια να λέγονται για να «δημιουργήσουν υψηλόν φρόνημα» στον λαό.
    Τότε είναι απλώς Μαυρογιαλούροι «αριστερής» κοπής. Λίγη αυτογνωσία και σεμνότητα δεν έβλαψαν ποτέ.
    Υ.Γ το προφανές εσωτερικό παιχνιδάκι της σπόντας και κόντρας με τους Λαφαζάνηδες, ουδόλως με αφορά και νομίζω τους περισσότερους. Προφανώς δεν κοροϊδεύετε τον κόσμο, έχετε όμως κοροϊδέψει τον εαυτό σας νομίζοντας πως είστε σπουδαίοι.

  2. Εμεις λεμε ότι θα προσπαθήσουμε…..Χαλιώτη Θανάση …..εσυ δεν κατάλαβα τι λες το μονο που κατάλαβα είναι εμπεγμος και ειρωνία …..τον κόσμο που μας εμπιστεύθηκε δεν του τάξαμε τίποτε ούτε θέσεις ούτε λεφτα ……του είπαμε για αγώνες …..για συμμετοχή ….για δημοκρατικές και ανοιχτές λαικες συνελευσεις για σεβασμο στις πλειοψηφικες αποφασεις …..εσυ αν ξέρεις κανενα καλύτερο τροπο να σωσεις την κατασταση δεν έχεις παρα να βγεις και να την πεις σε καμια λαικη συνελευση….και οχι μονο στο φβ…..

  3. Πανέτοιμοι? Χμμμμμμμμμ, δεν ξέρω αν κοροϊδεύετε, συνειδητά, τον κόσμο ή αν σας λείπει η αυτογνωσία. Μάλλον προς το δεύτερο κλίνω. Ως προς αυτό συμφωνώ με το Χαλιώτη Θανάση

  4. Αχ μικρή μου ανοητούλα Άννα Τσίρκου…δύο μόνο σχόλια. Πρώτον, όταν λες εμείς λέμε…ποιοί είστε εσείς που δεν είμαι κι εγώ; Δεύτερον, η φράση «είμαστε πανέτοιμοι να κυβερνήσουμε» που τόλμησα και σχολίασα – ο θρασύς- σου μοιάζει να ταιριάζει με το δικό σου τόσο ωραίο και σεμνό…’θα προσπαθήσουμε»; Μην κακεύεις …τον ίδιο πόθο έχουμε
    Με εκτίμηση Θανάσης

Trackbacks

Σχολιάστε