Τσίπρας στην απεργιακή συγκέντρωση: Η περίοδος της εικονικής ευφορίας έλαβε τέλος

Αλέξης ΤσίπραςΗ περίοδος της εικονικής ευφορίας για την κυβέρνηση έλαβε τέλος. Όσοι πίστεψαν τον Ιούνιο ότι ο Σαμαράς θα κάνει διαπραγμάτευση, ακόμα περισσότερο όσοι έδωσαν πίστωση χρόνου τον Δεκέμβρη πιστεύοντας ότι με τη δόση θα επανέλθουμε στην ανάπτυξη, σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα. Με απλήρωτους λογαριασμούς, με κομμένους μισθούς και κομμένες συντάξεις, με κλειστά μαγαζιά και χαμένες δουλειές.

Ο ελληνικός λαός πλέον δεν μπορεί να περιμένει να σωθεί από κανέναν σωτήρα και κανέναν ευεργέτη. Έχει καταλάβει ότι μόνο αν πάρει την τύχη στα χέρια του και μόνο με τη δική του πλάτη θα μπορέσει να βγει από το αδιέξοδο.

Σήμερα δημιουργείται μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία, άνεργων, εργαζόμενων, μισθωτών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, ικανή να οδηγήσει ξανά τη χώρα στην ανάκαμψη. Μια κοινωνική συμμαχία που διεκδικεί να σταματήσει τώρα η καταστροφή. Το λάθος να διορθωθεί τώρα, όχι μετά τις γερμανικές εκλογές όπως βολεύει την κα Μέρκελ. Τότε θα είναι ήδη πολύ αργά.

Λύση απ΄ αυτή την καταστροφή δεν μπορεί να υπάρξει με μνημόνιο, παρά μονάχα με δημοκρατία, ανεξαρτησία, και δίκαιη ανάπτυξη.

Ετικέτες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: