Το ΚΕΑ στηρίζει τη Γενική Απεργία στην Ελλάδα (20/2)

Κόμμα Ευρωπαϊκής ΑριστεράςΣε μια περίοδο που η ελληνική «τρόικα εσωτερικού» επιλέγει να κλιμακώσει την καταστολή και στοχοποιεί όλες τις κοινωνικές και πολιτικές ομάδες που αντιστέκονται στην καταστροφική μνημονιακή στρατηγική της ακραίας λιτότητας, τα ελληνικά συνδικάτα καλούν σε νέα Γενική Απεργία την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου.

Το ΚΕΑ στηρίζει πλήρως τη Γενική Απεργία στην Ελλάδα και καλεί κάθε εργαζόμενο, άνεργο, περιθωριοποιημένο και καταπιεζόμενο πολίτη να μετατρέψει την 20η Φεβρουαρίου σε μια μέρα που θα σημάνει την ξεκάθαρη απόρριψη από τον ελληνικό λαό του τροϊκανού κυβερνητικού συνασπισμού, των Μνημονίων της καταστροφής και των προγραμμάτων ακραίας λιτότητας, που έχουν οδηγήσει στην έκρηξη της ανεργίας, τον τερματισμό των συλλογικών συμβάσεων και των συλλογικών διαπραγματεύσεων, και το μετασχηματισμό της κρίσης σε ανθρωπιστική καταστροφή με εκατομμύρια θύματα.

Οι δυναμικές κινητοποιήσεις μπορούν να κάμψουν την εύθραυστη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο και να οδηγήσουν στην πολιτική αλλαγή.

Ας σημάνει η 20η Φεβρουαρίου την μαζική επιστροφή του ελληνικού κινήματος αντίστασης στο προσκήνιο της κοινωνικής και πολιτικής αντιπαράθεσης με τις δυνάμεις του κεφαλαίου.

Ας γίνει η 20η Φεβρουαρίου άλλο ένα σημαντικό βήμα στον αγώνα για μια αποφασιστική πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς

Βρυξέλλες, 19 Φεβρουαρίου 2013

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: